0478 46 27 86
Elke dag bereikbaar vanaf 8 u.
Groot-Brittanniëlaan 92

Renovatiewerken

Heeft u nood aan een betrouwbare partner voor de renovatiewerken in uw woning of bedrijfsgebouw? Reken dan op het vakkundige team van JFC bvba. Wij voeren uw project met de nodige expertise uit: snel & binnen uw budget.


Vloerbekleding bepaalt in sterke mate de sfeer in huis. Wanneer u kiest voor vast tapijt of parket, creëert u een warmere sfeer dan wanneer u gaat voor een natuursteentegel of laminaat. Wat u ook kiest, het team van JFC bvba uit Gent staat klaar om uw vloerbekleding vakkundig aan te leggen met oog voor detail. Denkt u eraan om tapijt te leggen in uw kantoorruimte? Dan raden wij u aan om voor tegeltapijt – ook wel verhuistapijt genoemd – te kiezen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Schilder- & behangwerken

Voor al uw professionele schilderwerken kunt u terecht bij JFC bvba uit Gent. Wij geven uw woning of kantoorruimte een nieuwe laag verf en gaan hierbij uiterst netjes en zorgvuldig te werk. Liever behangen? Geen probleem, onze behangers hebben een jarenlange ervaring met papier-, vlies- en vinylbehang en klaren de klus snel en binnen uw budget. Op die manier garanderen wij de beste service voor 100% klanttevredenheid.

Plafondpanelen

Een eenvoudige manier om uw kantoorruimte of woning een heldere en nette look te geven is om uw plafond op te trekken en af te werken met plafondpanelen. Plafondpanelen zijn er in alle maten, kleuren en stijlen die u zich maar kunt bedenken. Reken op de expertise van JFC bvba voor een veilige en stevige installatie van uw panelen.

Binnenhuisafwerking

JFC bvba is tevens gespecialiseerd in de plaatsing van gyprocplaten en bepleistering ter voorbereiding van schilder- of behangwerken. Wilt u een grote ruimte herwerken tot twee kleinere ruimtes? Ons team komt met veel plezier een stevige scheidingswand installeren. Ook voor een vals plafond met of zonder ingebouwde lichtstraat of sfeerlicht bent u bij ons aan het juiste adres!

Over JFC bvba

JFC bvba is een Gents bouwbedrijf dat een snelle en kwaliteitsvolle service biedt voor al uw renovatiewerken, elektriciteitsaanleg, verlichting, gevelrenovatie...
Ook voor algemene poetsdiensten en schoonmaak voor oplevering bent u hier aan het juiste adres.

Contactinformatie

   Groot-Brittanniëlaan 92, Gent
   +32 (0)478 46 27 86
   info@jfcbvba.be
   BE 0666.747.910

© JFC bvba | Design & development by GMG Media

Have questions? Request Quote

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem

Have questions? Request Quote

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem