0478 46 27 86
Elke dag bereikbaar vanaf 8 u.
Groot-Brittanniëlaan 92

Gevelrenovatie

U rijdt de oprit op en het eerste wat u ziet is een gevel waar de verf afbladert... Dat is niet fijn thuiskomen. Tijd om uw gevel aan te pakken! JFC bvba uit Gent steekt de handen uit de mouwen om van uw gevel een visitekaartje te maken om U tegen te zeggen.

JFC bvba geeft uw gevel de facelift die hij verdient na lange jaren blootstelling aan diverse weersomstandigheden. Wij staan met de nodige expertise en obligatoire verfborstel klaar voor al uw gevelwerken regio Gent en omstreken. Ons team zorgt ervoor dat uw gevel eerst grondig gereinigd wordt, want enkel zo kunnen wij de schilderwerken aanvatten die tot een perfect eindresultaat leiden.

Daarnaast bieden wij ook gevelrenovatie met crepi aan. Deze gevelpleister met cement als basis is niet alleen een erg stijlvolle oplossing, maar heeft ook een isolerend karakter wat zorgt voor een lagere energiefactuurJFC bvba streeft naar een hechte klantenrelatie en draagt punctualiteit en correctheid hoog in het vaandel. Wij houden woord en bespreken vooraf de planning en het budget zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan eens de werken voorbij zijn.

Over JFC bvba

JFC bvba is een Gents bouwbedrijf dat een snelle en kwaliteitsvolle service biedt voor al uw renovatiewerken, elektriciteitsaanleg, verlichting, gevelrenovatie...
Ook voor algemene poetsdiensten en schoonmaak voor oplevering bent u hier aan het juiste adres.

Contactinformatie

   Groot-Brittanniëlaan 92, Gent
   +32 (0)478 46 27 86
   info@jfcbvba.be
   BE 0666.747.910

© JFC bvba | Design & development by GMG Media

Have questions? Request Quote

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem

Have questions? Request Quote

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem