0478 46 27 86
Elke dag bereikbaar vanaf 8 u.
Groot-Brittanniëlaan 92

Elektriciteit & verlichting

Bouwbedrijf JFC bvba uit Gent is gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Of u nu een extra stopcontact wenst of een volledig nieuw elektriciteitsnet nodig heeft, één adres: JFC bvba! Ook voor de installatie van uw verlichting kunt u bij ons aankloppen. Onze vakmannen garanderen topkwaliteit aan scherpe & correcte prijzen.

Elektriciteit

U zoekt een gekwalificeerde elektricien regio Gent? Reken op de jarenlange ervaring van JFC bvba. Kiezen voor JFC bvba is kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit van de bovenste plank. Wij zorgen voor een tijdige aflevering, een perfecte afwerking en verzekeren u dat elk onderdeel van u elektriciteitsplan tot in de puntjes uitgewerkt wordt. Of het nu gaat om de uitbreiding van een zekering- of tellerkast of de plaatsing van leidingen met kabelgoten, bij ons staat klanttevredenheid centraal en wordt er altijd binnen uw budget gewerkt.

Verlichting

Let there be light – fiat lux

JFC bvba uit Gent begrijpt als geen ander hoe belangrijk verlichting is voor uw woning of kantoorruimte. Verlichting heeft niet enkel een praktische functie, maar kan ook de volledige sfeer en uitstraling van uw pand bepalen. Wij installeren lichtstraten, spots, lusters… met de nodige expertise en staan u bij met raad en daad voor de uitwerking van uw verlichtingsplan.

Over JFC bvba

JFC bvba is een Gents bouwbedrijf dat een snelle en kwaliteitsvolle service biedt voor al uw renovatiewerken, elektriciteitsaanleg, verlichting, gevelrenovatie...
Ook voor algemene poetsdiensten en schoonmaak voor oplevering bent u hier aan het juiste adres.

Contactinformatie

   Groot-Brittanniëlaan 92, Gent
   +32 (0)478 46 27 86
   info@jfcbvba.be
   BE 0666.747.910

© JFC bvba | Design & development by GMG Media

Have questions? Request Quote

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem

Have questions? Request Quote

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem