0478 46 27 86
Elke dag bereikbaar vanaf 8 u.
Groot-Brittanniëlaan 92

Dakrenovatie

Met 20 jaar ervaring op de teller verzekeren wij dakwerken van de bovenste plank. Wij renoveren uw hellend (dakpannen) of plat dak, isoleren voor een hoger energierendement en werken af met roofing of EPDM. Contacteer ons snel voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Dakrenovatie

Heeft u net een huis gekocht en is het dak dringend aan vernieuwing toe? Reken dan op de kunde van JFC bvba. Het Gentse bouwbedrijf staat in voor de renovatie van zowel platte als hellende (dakpannen) daken en werkt uw project op korte termijn uit. Door enkel materialen van hoge kwaliteit te gebruiken, kunnen wij verzekeren dat u levenslang geniet van uw dak.

Wie denkt aan dakrenovatie denkt automatisch aan dakisolatie, een onontbeerlijk gegeven in de 21e eeuw. Dakisolatie is een heuse investering, maar wel eentje die decennialang blijft renderen. U zult het al na enkele maanden merken aan uw energieverbruik en dus ook aan uw energiefactuur die aanzienlijk zal slinken. JFC bvba staat u bij met raad en daad voor al uw isolatiewerken.

EPDM & roofing

Een nieuw plat dak dient uiteraard afgewerkt te worden met een toplaag om uw dak te beschermen tegen de Belgische weersomstandigheden: regen, hagel, sneeuw… Het zijn allemaal nefaste invloeden voor uw dak. Bij JFC bvba uit Gent heeft u de keuze tussen roofing en EPDM als dakbedekking.

Traditionele roofing – of bitumen – is vrij goedkoop en heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar, maar wordt nog steeds heel erg veel gebruikt. EPDM daarentegen is iets duurder, maar heeft wel een levensduur tot wel 50 jaar, wat de prijs-kwaliteitsverhouding uiteraard verscherpt.  De populaire dakbedekking – ook wel dakrubber genoemd – wordt in tegenstelling tot roofing in één vlak aangebracht. Hierdoor zijn er geen naden te bespeuren en verdwijnt het risico op lekken als sneeuw voor de zon. Wat u ook kiest, ons team staat voor u klaar!

Over JFC bvba

JFC bvba is een Gents bouwbedrijf dat een snelle en kwaliteitsvolle service biedt voor al uw renovatiewerken, elektriciteitsaanleg, verlichting, gevelrenovatie...
Ook voor algemene poetsdiensten en schoonmaak voor oplevering bent u hier aan het juiste adres.

Contactinformatie

   Groot-Brittanniëlaan 92, Gent
   +32 (0)478 46 27 86
   info@jfcbvba.be
   BE 0666.747.910

© JFC bvba | Design & development by GMG Media

Have questions? Request Quote

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem

Have questions? Request Quote

Perspiciatis unde omnis iste natus sit voluptatem